• Vanliga frågor

Här nedanför har vi sammanställt svaren på de vanligaste frågorna vi får.
Förhoppningsvis så förklarar de precis vad Bostadonline.nu gör och hur vi kan hjälpa dig att hitta din lägenhet.

Genom att registrera dig och aktivera din lägenhetsbevakning hos oss så hjälper vi dig att hitta ditt förstahandskontrakt i Stockholm.
Detta gör vi genom att skanna av samtliga hyresvärdar i Stockholm var 30:e sekund efter nya "först till kvarn"-lägenheter. Det vill säga lägenheter där du inte måste stå i kö utan där det istället är den som först skickar in sin intresseanmälan som får lägenheten. Vi meddelar dig sedan direkt via e-post och sms när en ny lägenhet som matchar dina önskemål läggs ut på nätet och kan på så sätt se till att det är just du som får kontraktet.

Vi hjälper våra kunder att få lägenheter i samtliga områden i Storstockholm, det vill säga alltifrån centrala områden så som Östermalm, Söder och Centrum till kranskommuner som Sollentuna, Bromma och Solna.

Ja, Bostadonline har 30 tal egna bostäder som man kan förmedla till sina spekulanter. Vi har även kontakter med över 100 privata fastighetsvärdar som vill hyra ut. Bostadonline.nu bevakar de olika hyresvärdar som finns i Stockholm efter nya "först till kvarn"-lägenheter som vi sedan hjälper dig som kund att få ett hem att trivas i.

När du har gjort en intresseanmälan hos Bostadonline.nu och aktiverat din bevakningstjänst så är du aktiv hos oss och matchas hela tiden med alla bostäder som kommer in via hyresvärdar eller egna. Du får ett meddelande på e-post och/eller sms beroende på vilken typ av lägenhetsbevakning du har köpt. Då vi skannar av samtliga hyresvärdar i Stockholm var 30:e sekund innebär det att du alltid blir meddelad direkt när en ny lägenhet dyker upp.

För de flesta lägenheter vi meddelar våra kunder om krävs det att du är:

  • Över 18 år
  • Fri från betalningsanmärkningar
  • Inkomst som är tillräcklig för att betala hyran.