Boka en tid


Vare sig du letar lägenhet åt dig själv, åt anställda eller familjen är Bostadonline alternativet för dig som vill hålla kostnaden låg. I våra fastigheter bor du i lägenhet med fullt utrustat kök, men där vi har sparat in på lyx och inredning till förmån för ett bättre pris. De som behöver lägenheter för ett tidsbestämt projekt väljer ofta den här kategorin. Byggbolag, konsultfirmor och filmproduktioner är några exempel på företag som ofta löser sitt logibehov med hjälp av vårt alternativ.

Vi är ett tryggt och smidigt alternativ med enkel bokningsprocess och dygnet-runt service så att ni snabbt känner er som hemma.

 
 
 
 
 
 

The Cabin

Bevakningstjänst


Genom att registrera dig och aktivera din lägenhetsbevakning hos oss så hjälper vi dig att hitta din nya lägenhet i Stockholm. Bostadonline.nu kontrollerar automatiskt var 30:e sekund samtliga hyresvärdar som finns i och omkring Stockholm. Så fort en "först till kvarn"-lägenhet har publicerats så meddelar vi dig direkt via e-post och SMS. Aktivering av ditt konto kostar endast 199 kr (299 kr) för 30 dagars e-postbevakning.

30 dagar, 199 kr

6 månader 

990 kr

12 månader.  1990 kr

Aktivera  bevakningstjänst