Medlemskapsansökan bevakningstjänst

Vare sig du letar lägenhet åt dig själv, åt anställda eller familjen är Bostadonline alternativet för dig som vill hålla kostnaden låg. I våra fastigheter bor du i lägenhet med fullt utrustat kök, men där vi har sparat in på lyx och inredning till förmån för ett bättre pris. De som behöver lägenheter för ett tidsbestämt projekt väljer ofta den här kategorin. Byggbolag, konsultfirmor och filmproduktioner är några exempel på företag som ofta löser sitt logibehov med hjälp av vårt alternativ.

Vi är ett tryggt och smidigt alternativ med enkel bokningsprocess och dygnet-runt service så att ni snabbt känner er som hemma.


Vi har även en bevakningstjänst därvi bevakar bostäder åt våra kunder. medlemskapet är en prenumerationtjänst och ger dig förtur och förhandsvisningar på samtliga annonserade bostäder hos bostadonline.nu


 
 
 
1-2 Person
2-3 Personer
3-5 Personer
5+ Personer
Ange eget
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har läst och godkänt användarvillkoren
 
 

The Cabin

Bevakningstjänst


Genom att registrera dig och aktivera din lägenhetsbevakning hos oss så hjälper vi dig att hitta din nya lägenhet i Stockholm. Bostadonline.nu kontrollerar automatiskt var 30:e sekund samtliga hyresvärdar som finns i och omkring Stockholm. Så fort en "först till kvarn"-lägenhet har publicerats så meddelar vi dig direkt via e-post och SMS. Aktivering av ditt konto kostar endast 249kr (299 kr) för 30 dagars e-postbevakning. 


Genom att prenumerera på vår bevakningstjänst blir du medlem hos oss.

Som medlem har du förtur på samtliga annonserade bostäder hos bostadonline.nu, genom bevakningstjänsten får du förtur och förhandsvisningar på samtliga vår objekt som är aktuella för uthyrning.

30 dagar, 249 kr

6 månader 

990 kr

12 månader.  1990 kr

Aktivera  bevakningstjänst