Välkommen att kontakta oss

Kontakta oss för personlig rådgivning och support gällande alla våra tjänster. Kontorstider mån-tor kl 09-18, fre kl 10-15.

Vi arbetar med att hjälpa våra kunder via vår webbplats, telefon och mail. Vår kundtjänst är uppskattad för personlig support och rådgivning om alla frågor som rör uthyrning. 


Gäller ditt ärende en felanmälan eller löpande förvaltning av en företagsbostad? Då ska du kontakta den kontaktperson för fastighetsskötsel som angivits i det besiktningsprotokoll som upprättats vid inflytten i din bostad. Bor du i lägenhet finns ofta även ett journummer angivet i trapphuset som du kan kontakta dygnet runt för akuta ärenden.


Ring eller mejla till oss, återkoppling sker inom 24 timmar via e-post.

Firstline Support

Matin Sediqqi

Head of Support

Victor Milorad

Fastighetsskötare

Anne Livinskaya

Support medarbetare

Inhouse Team

MARC

PROJECT MANAGER

Marc har hand om alla uppdragsavtal med fastighetvärdar runt om i Stockholm. Samtliga avtal som upprättas mellan Bostadonline och hyresgäster/hyresvärdar konulteras med Marc. 

MAYA

FINANCIAL CONSULTANT

Maya är vår ekonomikonsult som sköter bokföringen och kundresekontra tar även hand om samtliga ekonomiska transationer, in och utbetalningar, följer upp, prickar av och skickar ut påminnelser.

PATRICIA

DIGITAL DESIGNER/MARKETING MANAGER

Bostadonlines egna digitala utvecklar som sköter om alla interna och externa digitala bekymmer. Hon annonsera på sociala medier och marknadsför Bostadonlines digitala bevakningstjänst